2013/03/30

A co dnes v televizi? Moc na výběr není.

Nadpis článku může být trochu zavádějící. Pokud máte samozřejmě doma milion programů, na kterých najdete německé, španělské, japonské a další kanály, rozhodně si z nabídky jednoho z nich pro dnešní sobotní večer vyberete. Ti co ale mají doma základní balíček, ke kterému počítám i slovenské kanály (tzn. například máte satelit s bezplatnou nabídkou od Skylinku) tak možná dnes večer budete trochu váhat.



V televizní premiéře dnes večer televize Nova odvysílá první část posledního dílu Harryho Pottera, ovšem nebude jediná. K ní se totiž přidá i sesterská Markíza, která má podle televizního programu nějakou zázračnou delší verzi. Dvacet minut po 20. hodině by na obou kanálech měl začít stejný film, ovšem konečné, "dojezdové" časy se liší. Nova končí přesně v 11 večer, za to na Slovensku film končí až 20 minut po tom co u nás. Takže pokud chcete vidět raději film, než reklamy, koukněte na tento film na Novu, v tom nejlepším případě si film stáhněte (kupte), zapněte na DVDčku, protože co si budeme povídat .... Nova.

Ani sourozenecké uskupení Prima a Joj pro dnešní večer nechce zůstat pozadu. I když po 20. hodině na Primě začíná pořad, už několikrát vzkříšeného Bolka Polívky, Polívka na víně, hned po něm začíná Pretty Woman. Ten stejný film, pouze o hodinu dříve, začíná i na Jojce. V tomto případě jsou časy filmů na obou dvou kanálech stejné, já bych ale volil Jojku, protože Polívku - tu si dám raději k obědu.

Každopádně já dnes večer budu věrný zahraniční BBC One, která vysílá nový díl seriálu Doctor Who a poté  na stejném programu začíná druhá řada The Voice, která běžela i u nás, ovšem ta kvalita soutěže, kterou nabízí BBC je úplně na jiné úrovni než u nás.

Tak hezkou podívanou!



1 komentář:

  1. Ty jo, abych řekl pravdu, nikdy jsem si nevšiml, že na české i slovenské TV dávají v téměř tu stejnou chvíli stejný film. A to do programu koukám poměrně často :o)

    OdpovědětVymazat