2012/09/14

Zazvonil zvonec a Chris Moyles Show je konec. Skončila nejúspěšnější ranní show všech dob

Možná ne nejposlouchanější ranní show všech dob v Anglii (nejposlouchanější je ranní pořad BBC Radio 2), ale rozhodně nejúspěšnější pořad všech dob skončil. 8 let vysílaná "Chris Moyles Show", se kterou Anglie vstávala každý všední den a to od ledna 2004 opravdu skončila.

(více o CHMS zde v článku)







Dnes, 14.9.2012 byla odvysílána poslední, doslova epizoda, z vysílacího studia. O den dříve bylo "oficiálnější" ukončení pořadu v divadelním sále BBC, které bylo přenášeno také na internet webkamerou, která byla dostupná pro tuto výjimečnou situaci i u nás.

Když jsem tohle celé vysílání sledoval a poslouchal, slza v oku se musela uronit, protože to, co celý ranní tým dokázal vytvořit, epické jingle a vůbec celé to všechno - to stojí za velkou poctu a obdiv. Nebyla to ale poslední slza (viz níže).

Celý záznam je zde:



Celé to pak ještě dovršilo poslední oficiální vysílání ze studia. Jsem rád, že webkamera opět byla dostupná opět po celém světe, protože kdyby nebyla - zahejtoval bych celou bbc (haha :D ). Přikládám poslední rozloučení a poslední minuty Chris Moyles Show. bye Moyles, I will never forget.....



Moyles Show nahradí Nick Grimshaw od 24.9.2012




Žádné komentáře:

Okomentovat